Deze regels zijn van toepassing op alle leden van Vereniging Dojang ChiBan en BM Body & Mind Health Coach klanten, gasten en recreanten.

 1. De lessen beginnen op tijd. We verwachten dat de leden/klanten ook op tijd zijn. Als leden/klanten verwachten dat ze te laat komen, dan melden ze dat vooraf bij de trainer.
 2. Er wordt met gepaste -schone Do Bohk en of sportkleding getraind, een T-shirt en een korte broek of trainingsbroek. Het is niet toegestaan met ontbloot bovenlichaam te trainen.
 3. Omkleden in de kleedkamer voor de dames en door gebrek aan ruimte kleden de heren zich in een van de zalen boven, niet in de lounge!
  Tang Soo Do wordt op blote voeten beoefend. Personal Trainingen op sportschoenen met witte zolen in de beneden zaal.
 4. Hygiene is een must. Iedereen moet zich hieraan houden.
 5. Nagels van handen/ voeten dienen kort geknipt te zijn.
 6. Niet met schoenen op de matten.
 7. Eventuele bandages dienen aangebracht te zijn voor de aanvang van de les.
 8. Het dragen van beschermers zijn tijdens het sparren verplicht.
 9. Sieraden, horloges en piercings mogen tijdens het sporten niet gedragen worden. Voor aanvang van de les dienen deze te worden af- of uitgedaan. Als dat niet mogelijk is dienen ze te worden afgeplakt. Het dragen van een beugel, contactlenzen of bril tijdens de training is geheel voor eigen risico.
 10. Deelnemers dienen lichamelijke klachten (oude en nieuwe blessures, hoofdpijn, misselijkheid enz.) voor aanvang van de les te melden zodat de trainer hier rekening mee kan houden.
 11. Kauwgom, snoep en eten is verboden tijdens het sporten.
 12. Roken in en om de BM Coach faciliteiten is niet toegestaan.
 13. Geen eten en drinken in de zalen, enkel water.
 14. Toeschouwers kunnen via de monitor in de lounge de lessen volgen.
 15. De balie en keuken zijn prive ruimtes, niet betreden aub.
 16. Leden/ klanten kunnen tijdens de training niet zomaar weglopen om te gaan drinken of om naar het toilet te gaan of voor andere zaken. Er dient eerst toestemming te worden gevraagd aan de trainer.
 17. Respecteer medeleerlingen en de trainer, wees sportief en toon zelfbeheersing. BM Body&Mind Health Coach behoudt zich het recht om leden die storend of afwijkend gedrag vertonen (zowel voor, en/of tijdens en/of als na de lessen / activiteiten) te verwijderen uit de les, dan wel van de trainingslocatie. Dit kan tevens resulteren in een eenzijdige beëindiging van het lidmaatschap door BM Body&Mind Health Coach of Vereniging Dojang ChiBan.
 18. Houd rekening met elkaars gewicht, leeftijd, geslacht, niveau, achtergrond, blessures etc.
 19. Trainingen gebeuren alleen in groepsverband volgens het rooster; het is niet mogelijk om ‘vrij’ te trainen.

En tot slot…. wees sportief, enthousiast en vrolijk, want sporten is FUN!