Fit is geen maat maar een gevoel


Babak Javid

Trainer en Eigenaar

KB Body & Mind

Health Coach

Direct Contact

WIE BEN IK?


Ik ben Babak, de KB Body & Mind Health Coach.

Hiernaast ben ik al 30 jaar actief als Martial Artist, tevens gespecialiseerd in Defensive Tactics. Hiernaast geef ik ook lifestyle coaching, personal training en voeding, bootcamp, functional training en personal safety.

Het is mijn doel en zeker ook passie om mensen de mogelijkheid te bieden fitter, gezonder en veiliger door het leven te laten gaan.

Tegenwoordig is het leven hectisch: school, werk, carrière, een gezin, huisdieren, sociale-, familie- en werkverplichtingen, het huishouden, tussendoor aandacht aan man- of vrouwlief besteden, tijd tekort komen om eens uit eten te gaan of om te gaan stappen met vrienden en ga zo maar door.

Het is druk met als gevolg: stress, verkeerde voeding, te weinig slaap en lichamelijke klachten. Het is belangrijk uzelf niet te vergeten en te investeren in uw eigen lichaam en geest op een doeltreffende manier.

Ik ben er om u hierbij te helpen en te coachen. Wat uw motivatie ook is; afvallen of juist op een gezonde manier aankomen, werken aan uw conditie, meer spiermassa, betere sportprestaties, vetverbranding, te druk in de sportschool, bewegen omdat u niet lekker in uw vel zit etc. etc.

Personal Training is voor iedereen!

Alle trainingen worden samengesteld naar de wens van de klant. Ieder mens is bijzonder en uniek, maar toch is iedereen anders en daarom lever ik maatwerk. Op basis van een intakegesprek, stellen we een plan samen.

Altijd één op één, of één op twee, maar nooit in een grote groep en zoveel mogelijk op een tijdstip dat u fijn vindt.

Ik kijk naar uw voeding en maak eventueel een voedingsschema, kijk naar uw slaap en houd rekening met uw gezondheid en sociale leven.

Tevens bied ik trainingen aan voor “Specials”.

Dit is de doelgroep die vaak wordt vergeten of waar te weinig aandacht aan wordt besteed;

  • Ouderen
  • Volwassenen en kinderen met een beperking (mentaal en/of fysiek)
  • Rolstoelgebruikers
  • Mensen met een maatje meer of minder

Deze doelgroep is kwetsbaar en voelt zich vaak onveilig en onzeker. Vaak durven ze ’s avonds de deur niet meer uit. Zijn bang om fysiek aangevallen te worden, Zijn angstig om naar een pinautomaat te gaan, omdat ze bang zijn bij het pinnen van hun geld of bankpasje te worden beroofd.

Ze hebben vaak een prachtig park of een mooie omgeving in de buurt, maar durven er niet te gaan wandelen, vanwege hangjongeren, vervelende opmerkingen en alle negatieve berichten op tv/social media.

Zo raken ze nog meer beperkt in hun dagelijks functioneren. Ik wil deze doelgroep weerbaar maken en ze de kans geven actief bezig te zijn met het vergroten van hun zelfvertrouwen en zichzelf krachtiger te laten voelen.

KB Body & Mind Health Coach biedt ook hoogwaardige trainingen voor zowel particulieren als bedrijven. Dit kan op individuele basis, maar ook als groep of team.

Echte reviews van echte klanten:

5
Rated 5 out of 5
5 van de 5 sterren (Gebaseerd op 47 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Laatste review:

Fysiek en Mental veel sterker geworden!

Rated 5 out of 5
12 januari 2022

Als je opzoek bent naar een no nonsens coach, die weet waar hij over praat en die jou weet te motiveren, dan kan ik *kbcoach* echt aanbevelen!

Babak blijft je uitdagen, want als je denkt die oefening heb ik door en kan ik volhouden maakt hij de oefening net iets anders waardoor je spieren weer geprikkeld worden. In een uur train je je hele lichaam!

Hij laat een kant van mezelf zien die ik eigenlijk niet kende. Hij zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele dag saai wordt. Babak is een trainer die je het gevoel geeft dat je niet zomaar een nummertje bent, maar dat je er echt toe doet. Hij heeft mij laten inzien dat er mentaal heel veel resultaat te behalen is, en zorgt ervoor dat je je over jezelf blijft verbazen. Bij Babak train ik met plezier, en het voelt niet als iets wat moet. Mijn leven heeft weer energie en uitzicht op een platte buik 😉

Odetta