Fit is geen maat maar een gevoel


Shashi en Babak Javid

Trainers van KBCoach

KB Body & Mind

Health Coaches

Direct Contact

WIE ZIJN WIJ?

Ik ben Babak, de BM Body & Mind Health Coach.

Hiernaast ben ik al 30 jaar actief als Martial Artist, tevens gespecialiseerd in Defensive Tactics. Hiernaast geef ik ook lifestyle coaching, personal training en voeding, bootcamp, functional training en personal safety.

Het is mijn doel en zeker ook passie om mensen de mogelijkheid te bieden fitter, gezonder en veiliger door het leven te laten gaan.

Tegenwoordig is het leven hectisch: school, werk, carrière, een gezin, huisdieren, sociale-, familie- en werkverplichtingen, het huishouden, tussendoor aandacht aan man- of vrouwlief besteden, tijd tekort komen om eens uit eten te gaan of om te gaan stappen met vrienden en ga zo maar door.

Het is druk met als gevolg: stress, verkeerde voeding, te weinig slaap en lichamelijke klachten. Het is belangrijk uzelf niet te vergeten en te investeren in uw eigen lichaam en geest op een doeltreffende manier.

Ik ben er om u hierbij te helpen en te coachen. Wat uw motivatie ook is; afvallen of juist op een gezonde manier aankomen, werken aan uw conditie, meer spiermassa, betere sportprestaties, vetverbranding, te druk in de sportschool, bewegen omdat u niet lekker in uw vel zit etc. etc.

Personal Training is voor iedereen!

Alle trainingen worden samengesteld naar de wens van de klant. Ieder mens is bijzonder en uniek, maar toch is iedereen anders en daarom lever ik maatwerk. Op basis van een intakegesprek, stellen we een plan samen.

Altijd één op één, of één op twee, maar nooit in een grote groep en zoveel mogelijk op een tijdstip dat u fijn vindt.

Ik kijk naar uw voeding en maak eventueel een voedingsschema, kijk naar uw slaap en houd rekening met uw gezondheid en sociale leven.

Tevens bied ik trainingen aan voor “Specials”.

Dit is de doelgroep die vaak wordt vergeten of waar te weinig aandacht aan wordt besteed;

  • Ouderen
  • Volwassenen en kinderen met een beperking (mentaal en/of fysiek)
  • Rolstoelgebruikers
  • Mensen met een maatje meer of minder

Deze doelgroep is kwetsbaar en voelt zich vaak onveilig en onzeker. Vaak durven ze ’s avonds de deur niet meer uit. Zijn bang om fysiek aangevallen te worden, Zijn angstig om naar een pinautomaat te gaan, omdat ze bang zijn bij het pinnen van hun geld of bankpasje te worden beroofd.

Ze hebben vaak een prachtig park of een mooie omgeving in de buurt, maar durven er niet te gaan wandelen, vanwege hangjongeren, vervelende opmerkingen en alle negatieve berichten op tv/social media.

Zo raken ze nog meer beperkt in hun dagelijks functioneren. Ik wil deze doelgroep weerbaar maken en ze de kans geven actief bezig te zijn met het vergroten van hun zelfvertrouwen en zichzelf krachtiger te laten voelen.

BM Body & Mind Health Coach biedt ook hoogwaardige trainingen voor zowel particulieren als bedrijven. Dit kan op individuele basis, maar ook als groep of team.

Ik ben Shashi en sinds kort ben ik werkzaam bij BM Body & Mind Health Coach.

Waar ik een Personal Coach ben specifiek gericht op vrouwen. Zo ben ik gespecialiseerd in Pre-&Postnatale Fitness en in begeleiding met sporten tijdens de overgang. Maar help ik ook vrouwen die willen afvallen of die juist fitter of sterker willen worden. Zelf heb ik ongeveer twee jaar ervaring als Personal Coach en ligt mijn sportachtergrond bij ballet en karate.

Bij BM Body & Mind Health Coach doen wij meer dan alleen sport.  Zo coachen wij individuen met psychische klachten waarbij wij sport als bouwsteen gebruiken. Hetzelfde doen wij voor jongeren die met zichzelf in de knoop zitten waarbij ik me vooral focus op jonge meiden/dames.

De trainingen die ik daarvoor aanbied zijn:

  • Coaching sessies voor jonge meiden/dames met een laag zelfbeeld.
  • Coaching sessies voor individuen met psychische klachten.

Bij alle coaching sessies zit er ook altijd een element van sport in de sessies verwerkt.

Naar mijn mening begint alles bij bewegen. Mijn doel is om de bovengenoemde doelgroepen te enthousiasmeren voor sport. Ik vind het belangrijk om mee te geven wat sport voor je kan doen. Als je je leven op een mentaal en fysiek gezonde manier wilt inrichten dan is sporten de sleutel tot een gezond en gebalanceerd leven.

Daarbij vind ik het voor de doelgroep jongeren vooral belangrijk om ze de middelen te geven om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn. En zich daarmee verder te kunnen ontwikkelen tot een volwaardig, zelfonderhoudend individu.

Ik hoop je snel te mogen ontvangen voor een intake!

Echte reviews van echte klanten:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van de 5 sterren (Gebaseerd op 55 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Laatste review:

Kundige trainingen op maat!

Rated 5 out of 5
3 juni 2023

Na mijn bevalling (keizersnede) ben ik onder de kundige begeleiding van Shashi gaan trainen. Zij is gespecialiseerd in het trainen van zwangere vrouwen en vrouwen die net zijn bevallen. Shashi is een superfijne personal trainer. Ze checkt continu wat je aankan en past de trainingen hierop aan. Door haar pre- en postnatale expertise weet je dat je veilig traint en goed geholpen wordt voor je eventuele klachten en geen nieuwe klachten ontwikkelt. Geen training is hetzelfde en met Shashi’s gezelligheid en enthousiasme is sporten zelfs leuk!

Sheema